Polypropyleen Spuitgiet verpakkingen

Pp-Verpakking-Source-pack

Het vervaardigen van spuitgiet PP verpakkingen is een geavanceerde techniek waarbij middels hoogwaardige matrijzen de grondstof (granulaat) onder hoge temperatuur en druk in de matrijsvormen gespoten wordt. Hierdoor ontstaat een slagvaste verpakking welke inzetbaar is voor vele toepassingen.
Of het nu is voor het verpakken van uw ijs of unieke soep, door de juiste keuze in grondstofsamenstelling is dit allemaal mogelijk.

Source Pack B.V. beschikt over een breed gamma standaard Polypropyleen (PP) spuitgiet verpakkingen. Naast de standaard range van ronde, rechthoekige en ovale verzegelbare ‘klein’-verpakkingen, kunnen we u ook een assortiment ronde en vierkante emmers aanbieden.

De praktijk heeft uitgewezen dat u voor een juiste prijs-kwaliteitverhouding met de gewenste  flexibiliteit, bij ons op het juiste adres bent.

Het grote voordeel van dit productieproces is – naast de verschillende toepassingsmogelijkheden – dat we de verpakking voor u kunnen personaliseren door de verpakking te voorzien van een InMouldLabel (IML). Hierbij wordt een label (mono-materiaal) tijdens de productie aangebracht op de verpakking. Of het nu gaat om alleen een logo of om een design van fotokwaliteit, het behoort beide tot de mogelijkheden. Ook Dry offset bedrukking behoort tot de mogelijkheden op onze ronde verpakkingen.

Om uw verpakking te onderscheiden van andere verpakkingen denken we graag met u mee.

Sourcepack_snoeppot
DSC 0313Afinal
Sourcepack_Karolines