Icoon2 sourcepack

Specialisme

Tailermade Sourcepack

Source Pack is hét adres voor hoogwaardige verpakkingsoplossingen. Met onze diepgaande expertise en focus op klanttevredenheid streven we ernaar om aan al uw verpakkingsbehoeften te voldoen. Of het nu gaat om plastic verpakkingen, op maat gemaakte oplossingen of verpakkingsadvies, bij Source Pack bieden we verschillende specialismen.

Verpakkingen

Bij Source Pack begrijpen we de diversiteit aan behoeften binnen de verpakkingsindustrie. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment verpakkingsmaterialen, waaronder plastic verpakkingen. Deze zijn geschikt voor diverse toepassingen binnen de food en non-food industrie. Onze plastic verpakkingen zijn bijzonder populair vanwege hun veelzijdigheid en duurzaamheid.

Standaard verpakkingen

Bent u op zoek naar standaard verpakkingen? Zoek dan niet verder, want bij Source Pack bieden we precies wat u nodig heeft. Als professioneel verpakkingsbedrijf hebben we een divers assortiment. In ons aanbod vindt u onder meer PP-verpakkingen en PET-verpakkingen

 PP staat voor polypropyleen, een verpakkingsmateriaal dat veelgebruikt wordt. Spuitgietverpakkingen vallen binnen deze categorie. PET is de afkorting van polyethyleentereftalaat. Naast standaard PET-verpakkingen, hebben we ook recycled PET, oftewel rPET.  Door het hergebruik van plastic wordt nieuwe productie verminderd, waardoor thermogevormde rPET-verpakkingen zeer duurzaam zijn. 

Maatwerk verpakkingen                                                                                                                                                     

Het ontwerpen en produceren van tailormade verpakkingen is een van onze specialismen. We staan u van A tot Z bij in dit proces. Eerst bespreken we uw wensen en inventariseren we ze. Daarna is het tijd voor de ontwerpfase. Hierbij komen ontwerp en wensen samen en worden perfect op elkaar afgestemd. Uw maatwerk verpakkingen worden met de juiste machines en matrijzen geproduceerd.  

Verpakkingen bedrukken

Verpakkingen spelen een cruciale rol bij het creëren van een sterke merkidentiteit en het aantrekken van klanten. Bij Source Pack geloven we in de kracht van innovatief verpakkingsdesign om uw producten te onderscheiden van de concurrentie. Onze ontwerpers werken nauw met u samen om verpakkingen te creëren die niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk zijn. De verpakkingen zijn naar wens personaliseerbaar met een logo of design van fotokwaliteit. Hiervoor gebruiken we een InMouldLabel (IML) of dry offset bedrukking. 

Gespecialiseerd verpakkingsbedrijf

Als gespecialiseerd verpakkingsbedrijf bieden wij niet alleen hoogwaardige producten aan, maar ook persoonlijk verpakkingsadvies om ervoor te zorgen dat u de juiste keuzes maakt voor uw bedrijf. Of het nu gaat om het kiezen van de juiste materialen, het optimaliseren van uw verpakkingsprocessen of het ontwikkelen van een effectief verpakkingsdesign, onze experts staan voor u klaar.

Source Pack staat voor u klaar

Heeft u vragen over onze diensten of wilt u meer informatie over de specialismen die wij aanbieden als verpakkingsbedrijf? Neem dan meteen contact op met ons via +31 10 303 51 07 of mail naar info@sourcepack.nl. . Het team van Source Pack staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het vinden van de perfecte verpakkingsoplossingen voor uw bedrijf.