Verpakkingsmaterialen 

Schermafbeelding 2021 09 24 154353

Bij Source Pack bieden we diverse soorten verpakkingen voor het verpakken van food en non-food. Hierbij heeft u de keuze tussen allerlei verpakkingsmaterialen. Onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en beschikbaar in de Benelux, Europa en ver daarbuiten. Voor de levering van de verpakkingen werken wij samen met betrouwbare transportpartners, die ervoor zorgen dat u de producten tijdig bezorgd krijgt.

Soorten verpakkingen

In ons aanbod vindt u verschillende duurzame verpakkingen. Bij Source Pack helpen we u graag in het proces om de juiste soorten verpakkingen te vinden. Hieronder ontdekt u welke verpakkingen wij in de aanbieding hebben:

Plastic verpakkingen

Plastic verpakkingen zijn een veelgebruikte keuze vanwege hun veelzijdigheid en duurzaamheid. Ons assortiment plastic verpakkingen omvat diverse soorten, waaronder PP-verpakkingen en PET-verpakkingen. Deze zijn breed toepasbaar binnen allerlei industrieën.

PP-verpakkingen

Polypropyleen (PP) verpakkingen bieden betrouwbare bescherming voor verschillende soorten producten. Dankzij hun duurzame karakter zijn ze ideaal voor gebruik in de verpakkingsindustrie. In ons aanbod PP-verpakkingen vindt u diverse soorten spuitgietverpakkingen. 

Spuitgiet verpakkingen

Spuitgietverpakkingen worden gemaakt aan de hand van spuitgieten. Deze productiemethode creëert hoogwaardige verpakkingen met een aantrekkelijke uitstraling. Daarnaast draagt de spuitgiettechnologie bij aan efficiëntie en consistentie in de productie. Bij deze geavanceerde techniek spuiten matrijzen de grondstof onder hoge temperaturen druk in matrijsvormen. Hierdoor ontstaat een slagvaste verpakking. Source Pack heeft een breed scala aan spuitverpakkingen, zoals ronde, ovale en rechthoekige kleinverpakkingen, alsook ronde en vierkante emmers. Bovendien zijn de verpakkingen personaliseerbaar naar wens. Zo kunt u bijvoorbeeld uw eigen logo of design van fotokwaliteit laten drukken middels een InMouldLabel (IML) of dry offset bedrukking

PET-verpakkingen en rPET

Polyethyleentereftalaat, ook wel bekend als PET, is een ander soort verpakkingsmateriaal dat wij aanbieden. Naast traditionele PET-verpakkingen, hebben wij ook gerecyclede PET, rPET genaamd. Thermogevormde rPET-verpakkingen dragen bij aan duurzaamheid door plastic te hergebruiken en nieuwe productie te verminderen. Deze techniek wordt toegepast door verwarmde folie tot een verpakking te persen met behulp van vormdelen. PET is een verpakkingsmateriaal dat zich kenmerkt door de hoge barrière-eigenschappen en gewichtsreductie en de mogelijkheden biedt om gerecycled materiaal toe te passen. 

 

Op maat gemaakte verpakkingen

Bent u op zoek naar gepersonaliseerde verpakkingen? Dan bent u bij Source Pack aan het goede adres. Een van onze specialismen is namelijk het ontwerpen en produceren van tailormade verpakkingen. We inventariseren uw wensen en denken met u mee om tot een geschikt ontwerp te komen. Vervolgens gaan we aan de slag met de ontwerpfase. Hierbij komen uw wensen en het ontwerp samen. Na onderlinge afstemming treffen we voorbereidingen om op maat gemaakte verpakking te produceren. 

Verpakking advies

Source Pack is uw specialist in verpakkingen en sealfolies, met de focus op kunststofverpakkingen in rPET en polypropyleen. Zowel binnen ons eigen land als internationaal leveren wij producten. Als verpakkingsbedrijf bieden wij diverse soorten verpakkingen aan. Naast plastic hebben we ook kartonnen verpakkingsdozen. Wij geven u graag persoonlijk verpakking advies, zodat u de geschikte verpakkingen vindt voor uw bedrijf. Niet alleen bij het kiezen van de juiste materialen kunt u op ons rekenen, maar ook voor het maken van keuzes op het gebied van verpakkingsdesign  staan onze experts voor u klaar.

Neem contact op met ons

Wilt u meer informatie over onze verpakkingsmaterialen of heeft u nog vragen over onze producten? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons. Wij helpen u graag verder om de juiste verpakkingen te vinden. U kunt ons bereiken op het nummer +31 10 303 51 07 of mailen naar info@sourcepack.nl

 

Hartverpakking 350gr scaled
Basisfruit grootverbruik scaled
Fruit met yoghurt

Over verpakkingsbedrijf Source Pack

Source Pack is uw specialist in verpakkingsmaterialen en sealfolies. Onze focus ligt op kunststofverpakkingen in rPET en polypropyleen. We produceren zowel standaardseries in Nederland als tailormade verpakkingen. Hierbij creëren we unieke verpakkingen voor uw bedrijf. Daarbij hebben we ook kartonnen verpakkingsdozen en gebaksdozen in ons assortiment. Als verpakkingsbedrijf ontzorgen wij u volledig als het gaat om verpakkingen. Ons verzorgingsgebied ligt voornamelijk in de Benelux, maar we hebben ook klanten in Europa en ver daarbuiten. Samen met onze nauwkeurig geselecteerde transportpartners streven we ernaar om uw verpakking op de gewenste dag en plaats te leveren. 

Duurzaam assortiment plastic verpakkingen

Ook op het gebied van milieuverantwoord verpakken hebben wij een antwoord. Duurzaamheid staat namelijk centraal bij Source Pack. Voor een optimale bescherming en presentatie is het belangrijk om uw producten te voorzien van de juiste plastic verpakkingen. Dit is in onze optiek een verpakking van monomateriaal, die goed recyclebaar is en indien mogelijk hergebruikt kan worden om verpakkingen voor de voedselindustrie te vervaardigen. Ons aanbod bestaat daarom voornamelijk uit 100% gerecyclede PET-materialen en polypropyleen verpakkingen die gerecycled kunnen worden. Gebruikte verpakkingen kunnen op hun beurt worden ingezet voor nieuwe producten binnen de non-food industrie, zoals kunststof bloempotten, verfemmers, auto-onderdelen, afvalcontainers en meer. 

Maatwerk verpakkingen

Een van onze specialismen is het ontwerpen en produceren van tailormade verpakkingen, waaronder rPET-verpakkingen. We bekijken samen met u wat uw wensen zijn en inventariseren deze. Zo kunnen we een hoogwaardige verpakking op maat maken. We gaan aan de slag met de ontwerpfase, waarbij het ontwerp en uw wensen samenkomen en op elkaar worden afgestemd. Na onderlinge afstemming starten we met de voorbereidingen om uw verpakkingen van rPET te realiseren door middel van de juiste machines en matrijzen. Met onze maatwerkopties past u uw verpakkingen aan op basis van uw specifieke wensen en eisen.

Verpakkingen voor food en non-food

Het assortiment rPET-verpakkingen van Source Pack richt zich voornamelijk op de voedingsindustrie. Tevens hebben we reeds talrijke klanten in de non-food industrie geholpen met het vinden van de juiste verpakkingen. Wij verzorgen het gehele proces: vanaf de keuze van de verpakking tot het toepassen en uitvoeren ervan. We streven ernaar om onze klanten een totaalpakket aan te bieden, waardoor ze tijd en geld kunnen besparen. 

Bedrukken van verpakkingen

Bij Source Pack produceren we niet alleen verpakkingen, maar staan we ook in voor de bedrukking ervan. Dankzij onze geavanceerde dry-offset druktechniek kunnen we rPET-verpakkingen personaliseren met het logo van uw merk, grafische elementen en andere unieke brandingdetails. Door uw verpakkingen te voorzien van een bedrukking, versterkt u de identiteit van uw merk en onderscheiden uw producten zich in de markt.

Ontdek alles over verpakkingen bedrukken

Advies en ondersteuning

Bij Source Pack bieden we naast hoogwaardige verpakkingsmaterialen ook deskundig advies en ondersteuning bij het kiezen en ontwerpen van uw rPET-verpakkingen. Ons ervaren team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het vinden van de perfecte oplossing op het gebied van verpakkingen. Of u nu op zoek bent naar standaardverpakkingen of maatwerkopties, wij kunnen u helpen bij het vinden van de juiste oplossing die aan uw specifieke behoeften voldoet. Met onze expertise en toewijding zorgen we ervoor dat u tevreden bent met het eindresultaat en klaar bent om uw producten te verpakken en op de markt te brengen.

rPET-verpakking kopen bij Source Pack B.V.

Bent u geïnteresseerd in het aankopen van rPET-verpakkingen van Source Pack? Wij zorgen voor een verpakking die perfect aan uw wensen en behoeften voldoet. Onze verpakkingsexperten bieden ondersteuning bij het kiezen van de geschikte verpakkingen of helpen u om uw eigen rPET-verpakking samen te stellen. Met onze diverse mogelijkheden bent u verzekerd van een unieke verpakking. 

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u meer weten over de voordelen van rPET-verpakkingen of bent u geïnteresseerd in maatwerkopties voor uw bedrijf? Neem dan contact op met onze medewerkers via de website of bel ons op het nummer +31 10 303 51 07. Tevens kunt u een e-mail sturen naar info@sourcepack.nl. Bij Source Pack streven we ernaar om u zo snel mogelijk verder te helpen en u te voorzien van hoogwaardige verpakkingsoplossingen.